Po-la-laa! C’est pour toi!

Posted in home-made by tudor on February 18, 2009

daca ma cititi din nou aici, asta se intampla pentru ca am simtit nevoia unor mici corecturi si lamuriri. au fost ceva neintelegeri si controverse asupra modului in care am denumit & explicat acest proiect. ba chiar am fost acuzat ca joc la doua capete:  “cum poti sa scrii niste chestii uneori semnificative sub umbrela unui nume atat de neserios?” sau “dom’le, e ceva stofa pe aici, dar ce-i cu numele asta de doi bani?”

ma gandesc ca intr-adevar, cati ar folosi ca sursa un blog care se numeste Po-la-laa!?  desi paradoxal,  foarte multi reusesc sa strecoare printre dinti cuvantul in forma lui neaosa.  pentru o vreme am batut campiile unui re-naming, dar mi-am dat seama ca nu-mi doresc acest lucru. numele e reprezentativ, dar nu pentru mine, ci pentru ceea ce vreau sa comunic: lumea la absurd.  si in fond, cine vrea si cine doreste poate sa caute si sub umbrela.

deci vestea proasta care ma bucura, e ca Po-la-laa! va ramane acelasi:  un pliant online de opinie, fictiune, jocuri de cuvinte si, peste toate, un pic de  satira.  uneori inspirat, alteori de evitat. parafrazeaza minor celebrul “oh-la-laa!” francez, exprimand uimirea in fata unei lumi de cele mai multe ori purtata de absurd spre absurd.

vestea buna e ca, in timp, extensia din header s-a impus ca punct de referinta. deci daca nu va regasiti in impudicul nume,  ma puteti descrie ca “ala care scrie despre lumea la absurd.”

voi folosi ultimul paragraf pentru a multumi  celor care ma citesc, imi dau in cap cand e cazul,  si ma promoveaza (tot cand e cazul). cum la fel le multumesc celor care mi-au oferit subiecte si vor continua sa faca asta.  in sfarsit, ma voi opri aici cu multumirile si cu indreptarile,  si va invitam mai departe (eu si colaboratori ocazionali) sa ne cititi aproape zi de zi spunandu-le si altora deja celebrul “Po-la-laa! C’est pour toi!.”

semnat DickMedia.

Advertisements
Tagged with: ,

One Response

Subscribe to comments with RSS.

  1. Calin Hera said, on February 18, 2009 at 1:04 pm

    Eu ma numar printre cei care te-au sfatuit sa schimbi polalalu’. Raman la parerea ca ar fi o idee buna, daca doresti sa maresti numarul de cititori. Cei care deja te citesc stiu ce gasesc aici si nu stau sa se mai uite la umbrela. De exemplu, eu. Spor la insirat cuvinte si la jucat cu idei!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: