Cum se protesteaza in Ro

Posted in constiinta & tehnica, in societate by tudor on October 24, 2008

la categoria [taste the mess, taste the rest]

MASS – in ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 (http://www.oil-price.net/index.php?lang=en%29 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias.

S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI,PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe!

l-ati primit si voi. l-am mai descoperit pe forumuri, ba mai mult, l-am auzit citit in direct la radio. si nu din paginile vreunui comunicat oficial, ci direct din fereastra de mess. ba s-a mai si laudat cu asta.

mesajul asta este o mizerie. redactarea lui respira o stupiditate crancena si face un crunt deserviciu ideii pe care, chipurile, o sustine. mi se pare grav ca a ajuns sa fie citita cu intonatie la radio. iar daca oamenii din lista mea de messenger isi pot fabrica la repezeala o scuza, pentru oamenii de presa nu gasesc nici una. e o loc comun in jurnalism, se numeste verificarea informatiei.

si exact asta-i problema. cine isi asuma responsabilitatea pentru mesajul asta? facem-dregem, de acord, dar cum, unde, in numele cui? in numele soferilor amatori din Ro? in numele unui partid, ONG, asociatie sau sindicat? de ce nu mai apar si alte informatii-suport? “s-a decis” sa protestam de catre cine? cine esti ma?

ok, problema poate fi reala, dar nu cred ca ne putem identifica cu ea  sub forma asta. sau ba da, putem. facem plinu’ pe 26 si nu mai calcam prin benzinarii pana pe 1 nov. si-am protestat, manca-ti-as. o noua zi in care am salvat societatea. si pe cea virtuala, si pe cea reala. Doamne, nu-i asa ca sunt un cetatean model? baga-v-as in Rai pe toti.

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Brooxeles said, on October 24, 2008 at 12:29 pm

    Niste descreierati care dupa ce au plecat de la ghicitoare si s-au uitat putin la otv au dat si ei un mass, sincer nici nu l-am citit pe tot cand l-am primit mi-a tresarit mana direct pe esc

  2. dick media said, on October 24, 2008 at 6:23 pm

    vad ca ne simtem bine pe aici! 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: